Условия за доставка

ДОСТАВКАТА на поръчки, направени чрез електроният магазин TEDDY FASHION KIDS, се извършва чрез куриерска фирма Еконт. Поръчката ви се изпраща по куриер, до адреса посочен при заявката или до поискване от офиса на куриерската фирма.
Заявки, подадени през официални почивни дни и празници се обработват и изпращат в първия работен ден.
Ако клиентът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес, ние се освобождаваме от задължението си да изпълним заявената доставка.

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА
Клиент, поръчал стока през електронния магазин TEDDY FASHION KIDS и получил същата по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея, след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:

Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика.

Рекламации се приемат, както следва:

Рекламацията се предявява до 7 работни дни след закупуването на стоката.
При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:

заменяне на стоката с нова;
отбив от цената;

В срок от 7 работни дни след получаването на стоката, клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

  1. запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладенa, не са отрязани или отлепени етикетите);
  2. не са налице повреди в следствие на неправилна експлоатация;
  3. запазени са оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива;
  4. транспортните разходи за връщането на стоката са за сметка на клиента. При уважаване от наша страна на рекламацията и замяна на стоката с друга, куриерската такса за транспортирането на новата стока до Вас се поема от нас;