Условия за ползване

Общи условия

teddyfashionkids.eu е онлайн магазин за продажба на бебешки и детски стоки.

Публикуваната информация в teddyfashionkids.eu е общодостъпна безплатно в интернет.
Копирането, възпроизвеждането, предаването, раздаването, публикуването, излагането, търговското използване или създаването на вторични продукти от съдържанието на тази интернет страница или на части от нея, без знанието и изричното писмено съгласие на Teddy Fashion Kids е забранено!

Фирмата има правото по всяко време да променя съдържанието и начина на достъп до информацията в нея, както и да прекрати използването й при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната. Всеки един потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му.

Условия за поръчка и покупка

Поръчка може да се извърши от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания. Офертите съдържат кратко и детайлно описание на продукта, името на производителя, снимка, описание и цена. Указаната цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС. В цената на продукта не се включва цена за доставка.

При поръчка, потребителят посочва основните параметри според дадените в уебсайта опции. Потребителят задължително посочва име, адрес, телефон и E-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Не попълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва доставчика със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

Как да поръчам?

След като сте разгледали и избрали желаният продукт, следвайте следните стъпки:

1. Избирате размер, цвят и количество от опциите за това

2. Добавяте във вашата кошница с бутона КУПИ. Това се повтаря, ако желаете да закупите и други продукти. След като приключите с добавянето на продукти към кошницата, за да потвърдите Вашата поръчка, трябва да влезете във Вашата кошница.

3. След като влезете във Вашата кошница виждате всички артикули, които сте добавили и тяхната обща сума, но без таксите за доставка на продуктите.

Начин на плащане

Плащането става с наложен платеж на куриера при получаване на доставката.